Tildelt storkontrakt av Bybanen

 

Techconsult i Bergen er tildelt rammekontrakt med Bybanen Utbygging.

Administrerende direktør Ronny Meyer

Avtalen omfatter byggeteknisk fagpersonell som skal styrke Bybane-organisasjonen
i en hektisk utbyggingsfase.

Rammekontrakten har en varighet på syv år (2017-2024).

Bybanen byggetrinn 4 – Vi skal sammen med våre partnere levere byggeledelse, prosjektledelse, rådgivning og prosjekteringsarbeid, forklarer administrerende direktør Ronny Meyer i Techconsult. Det er Bybanens byggetrinn 4 (Fyllingsdalen) kontrakten i all hovedsak gjelder, men det ligger også åpning for å gi ressurser til andre prosjekter i regi av Bybanen. Meyer estimerer at totalverdien på de rammekontrakter som nå er delt ut ligger på rundt 150 millioner kroner.

– For oss er dette en svært interessant og viktig avtale innen et av våre mest sentrale fagområder, og vi setter stor pris på den tillit Bybanen Utvikling har vist oss ved denne tildelingen.

Solide samarbeidspartnere – Vi har fått med svært dyktige partnere på denne avtalen som gjør at vi kan levere optimalt, fortsetter Meyer. Selskapene Artec AS, Aritech AS, Fylkesnes AS, Trafsys AS og Jeessaa AS er alle solide selskaper med høy kompetanse innen de fagområder Bybanen Utbygging har signalisert de er på jakt etter.

– Sammen skal vi sørge for å stille til rådighet nødvendig kompetanse både til korte og mer langvarige oppdrag, sier Meyer.

 

For mer informasjon, ta kontakt med Ronny Meyer på +47 901 90 223 eller ronny.meyer@techconsult.no.