Techconsult Asker forsterker sin stab med 3 nye medarbeidere.

Nyansatte Oslo

Fra venstre til høyre: Wenche, Kjell og Veslemøy

Wenche Dokken (1976)
har formell bakgrunn innen økonomi, markedsføring og personalledelse blant annet fra BI, og har mange års internasjonal erfaring fra reiseliv og servicenæringen herav 5 års erfaring fra bemanning i Norge. Wenche har også 3 års erfaring fra engineering-virksomhet innen olje & gass.
Wenche er strukturert, initiativrik og løsningsorientert og på fremoverlent vis blir sakene aldri liggende lenge på hennes bord.
Wenche vil ha hovedansvar for elektro, instrument og automasjonsfagene.

wenche.dokken@techconsult.no


Veslemøy Karine Koppang (1989)
har sin bakgrunn fra administrasjon, personalledelse og markedsføring og har lang erfaring innen administrasjons- og markedsarbeid i tillegg til erfaring fra rekrutteringsarbeid innen stillinger administrasjon og marked.
Veslemøy er kommunikativ, strukturert og målrettet og mister aldri kontrollen over de arbeidsoppgaver som skal utføres.
Veslemøy vil i hovedsak arbeide innen våre prosjektadministrative disipliner.

veslemøy.koppang@techconsult.no

 

Kjell Magnus Åsen (1965) er siviløkonom fra Scotland og har lang erfaring innen finans og rekrutteringsmarkedet. De siste 8 årene har Kjell arbeidet med rekruttering av personell innen en rekke bransjer, men med hovedvekt på bygg og anleggsbransjen. Kjell har erfaring innen organisasjonsutvikling, karriereveiledning og employer branding.
Kjell er en strukturert, målrettet og ikke minst kommunikativ og hyggelig person som klarer å løse det meste. Kjell vil ha hovedansvar for Techconsult sin satsning innen konsulent- og rekrutteringsarbeid innen bygg- og energimarkedene.

kjell.aasen@techconsult.no