Techconsult 10 år i Oslo

10 års jubileumsbilde1Regionleder Marianne Koppang (midten) med noen av sine medarbeidere på Askerkontoret.  Fra venstre til høyre: Karine Sundet Dahl, Lillan Johnsen og Mona Foss.

 

1.juni 2016 feirer Techconsult sitt 10 års jubileum i Oslo. Fra den spede begynnelse i små kontorlokaler på Hvalstad har Techconsult region Oslo/Akershus utviklet seg til å bli et kraftsenter i Techconsult sammenheng, etablert i moderne kontorer i Solbråveien i Asker.

– Som konsulentselskap innen tekniske og prosjektadministrative fagområder er Oslo-regionen svært viktig for oss, sier Ronny Meyer, administrerende direktør for Techconsult. – Regionen har et brede og svært kompetente tekniske miljøer, både innen offentlig og privat sektor, og representerer i så måte kjernen av den målgruppe av selskaper som Techconsult retter sine tjenester i mot. – Ikke bare innen for offshore, men også innenfor viktige områder for Techconsult som bygg, infrastruktur og energi.

Marianne Koppang, regionleder for Techconsult, er optimistisk om fremtiden. – Jeg stortrives med å arbeide i denne regionen med all sin dynamikk og utvikling. – Kundene stiller høye krav til oss, og ønsker bare de beste kandidatene for jobbene som skal gjøres. -Dette stiller store krav til kvalitetssikring og utvelgelsesprosesser. – Men vi lykkes alltid, i alle fall nesten, smiler hun. – Det er klart at vi også merker den negative utviklingen innen olje & gass, men konsulenttjenester innen våre øvrige markedsområder har en fin, positiv utvikling. – Våre tjenester innen rekruttering av fast ansatte for oppdragsgivere er blitt en svært god og attraktivt tjeneste som stadig øker. – Feiringen av dagen, som i typisk Techconsult sammenheng vil være ganske nøktern, men veldig hyggelig, har vi av praktiske grunner utsatt til høsten.

Techconsult AS er et konsulent og rekrutteringsselskap innen tekniske og prosjektadministrative fagområder. Selskapet ble etablert i Bergen i 1999, og har i dag kontorer på 6 lokasjoner i Norge i tillegg til et datterselskap i UK. Selskapet hadde en omsetning i 2014 på 240 millioner