Jakter sjef til ny base

emas

EMAS Marine Base Gulen

Jakten er i gang etter sjef til EMAS’ helt nye base, EMAS Marine Base Gulen,  i Halsvik i Sogn og Fjordane. 

EMAS Marine Base Gulen er strategisk plassert i Gulen Industripark som logistikksupport til installasjon av subsea konstruksjoner.

En viktig rolle

-Dette er en viktig rolle i vår organisasjon forteller Bjarne Birkeland, Vice President i EMAS AMC.
Vedkommende vil være ansvarlig for å bygge sin egen organisasjon på basen, administrere driften og dens budsjetter og personell. I tillegg skal man kunne videreutvikle basens forretningspotensiale samt utvide basens fabrikasjonsmuligheter, forklarer Birkeland.

Eldfrid Vågane

Eldfrid Vågane, Regionssjef i Techconsult

En krevende jobb med stort potensiale
EMAS bruker rekrutteringsspesialisten Techconsult i jakten på å finne den riktige personen til stillingen.
– Vi jakter etter en erfaren person med teknisk eller administrativ utdannelse. Vedkommende må ha erfaring fra produksjonsindustrien, base operasjoner eller subsea prosjekter, forteller Eldfrid Vågane, Regionssjef i Techconsult.
Vågane påpeker at dette er en stilling som er krevende og har stort potensiale for rett person.
-Stillingen krever en person med ledelseserfaring samt administrativ kunnskap rundt drift av sikre og kostnadseffektive operasjoner, fortsetter Vågane.

Kandidater med lokal tilhørighet
-Jeg oppfordrer spesielt de med en lokal tilhørighet til regionen å søke, forteller Vågane.
Hun påpeker at dette er en stilling som er spesielt interessant for personer med lokalkjennskap og tilhørighet for å kunne dra nytte av regionens potensiale i byggingen og videreutviklingen av EMAS’ fotfeste i regionen.

For mer informasjon om stillingen og søknadsskjema se stillingsutlysningen her.
Har du ytterligere spørsmål vennligst kontakt Eldfrid Vågane, mob: 930 02 152, e-post: eldfrid.vaagane@techconsult.no

www.emas.com
www.techconsult.no

 

Om EMAS AMC
EMAS AMC leverer subsea konstruksjons- og marine tjenester til offshore petroleums- og kraftindustrien. Selskapet består av nærmere 500 erfarne og svært kompetente fagpersoner, og har en moderne og teknologisk avansert flåte av skip. EMAS AMC har kontorer i Oslo, Stavanger, Houston, Texas (USA), Perth (Australia) og Singapore.
EMAS AMC installerer undervannssystemer for olje- og gasselskaper over hele verden, innenfor SURF-segmentet (Subsea, Umbilical, Risers and Flowlines); som strukturer (templates og manifolds), fleksible og stive rør, umbilicals, stigerør og testing av undervannssystemer.  EMAS AMC forestår også innkjøp av undervannssystemer, og har et økende fokus på SURF EPCI (Engineering, Procurement, Construction and Instalation) leveranser.
I tillegg installerer EMAS AMC forankringssystemer for flytende installasjoner, gjennomfører vedlikeholdsarbeid og modifikasjoner, samt installasjon og fjerning av flytende og bunnfaste plattformer.