Rammeavtale til Ingeniøralliansen

writing

Oljeselskapet Wintershall Norge har etter en anbudsprosess besluttet at konsulentselskapet Tech4hire AS sammen med alliansepartnerne Techconsult, PDS Protek, og Petromarin i Ingeniøralliansen får levere ingeniører og prosjektadministrativt personell til Wintershall Norge. Avtalen har en varighet på 1 år med opsjon på ytterligere ett år. 

– Rammeavtalen vi nå er tildelt fra Wintershall Norge er en svært viktig og spennende milepæl for vårt selskap, og gir våre konsulenter og samarbeidspartnere mulighet til utfordrende oppdrag i et av Norges største Olje- og Gasselskap. Det var mange leverandører i anbudsprosessen, og vi ser også på tildelingen som en anerkjennelse av andre leveranser Ingeniøralliansen har hatt i dette markedet gjennom mange år, sier administrerende direktør Trine Hartmann Klungland i Tech4hire.

Ingeniøralliansen består av selskapene Tech4hire, Techconsult, PDS Protek og Petromarin. Partnerne er etablert med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Tønsberg, Kristiansund, Molde og  Haugesund i tillegg til datterselskap i Storbritannia og India.

IngeniørAlliansen har langsiktige rammeavtaler med bl.a. Aibel, AS Norske Shell og Statoil. IngeniørAlliansen sysselsetter i dag rundt 600 ingeniører og omsatte i 2012 for ca. 650 millioner kroner.