Hever informasjonsstrømmen

 

monitor_login

Denne helgen implementerer Techconsult helt nye intranettsider som et ledd i å heve informasjonsstrømmen mellom bedriften og sine ansatte og konsulenter.

Dette er et meget viktig ledd i bedriftens kvalitetsløft som skjer samtidig som at bedriften oppgraderer flere av sine systemer.

Vi har sett et behov i å øke og forbedre brukeropplevelsen på våre intranettsider samtidig som at samhandlingen med våre andre systemer har hatt behov for forbedring, dette blir løst nå med våre nye sider, forteller Ronny Meyer, Adm. Dir. Techconsult.

Ronny Meyer - Adm. Dir. Techconsult AS

Ronny Meyer – Adm. Dir. Techconsult AS

Brukerne vil på en enklere måte holde sine personalia og kompetanse oppdatert og ha større kontroll over sin egen informasjon og dokumentasjon som vi har lagret i våre systemer. I tillegg vil informasjon og dokumenter som omhandler deres arbeidshverdag bli gjort mer oversiktlig.

Informasjonen som blir tilgjengelig på de nye intranettsidene vil være skreddersydd og tilgjengeliggjort til den enkelte brukergruppe og vil gjøre at det blir enklere å finne informasjonen man er på jakt etter.

Intranettsidene våre er et samhandlingsverktøy som betyr mye i hvordan informasjon blir tilgjengeliggjort mot våre ansatte. En forbedring og utvikling av disse er viktig for å kunne kommunisere godt med dem, forklarer han.